Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού με την πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne. Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Η εφαρμογή Soft1 360 αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.
 
Το Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 5, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Βελτιώστε την απόδοση των ανθρώπων σας

Συνδεθείτε με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας. Το Soft1 360 αποτελεί την ιδανική λύση για όσα στελέχη σας βρίσκονται εν κινήσει, βοηθώντας τα να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, ακόμα και μέσα από το smartphone τους.


Ενισχύστε αποτελεσματικά τις συνεργασίες σας

Βρεθείτε δίπλα στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας, σε πραγματικό χρόνο. Επιλέξτε το Soft1 360 και επικοινωνήστε καλύτερα με το οικοσύστημά σας, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

Δοκιμαστε δωρεάν το SoftOne σήμερα . Πληροφορίες εδώ.